Nationell Kappsegling DF65/95 2021

Äntligen dax att börja se framåt! Vi hoppas pandemin besegras inom kort och att vår kappseglings cirkus kan dra igång. Det är ett fullmatat program för 2021 med bl.a två SM regattor. Svenskt Mästerskap DF95 arrangeras för första gången i Nynäshamn i slutet av maj. Och Svenskt Mästerskap DF65 blir det ett kärt återbesök i vackra Vadstena i slutet av augusti och vårt fjärde SM sedan start 2018.

Nytt för i år blir att presentera ett helt års planering samt att vi har bildat en kappseglings kommitté med hela 6 personer som representerande 5 regioner.

En första träff kommer att ske i Hovmantorp i början av året. Huvudsyftet med träffen är att arbeta fram en plan för att integrera regional kappsegling med möjlighet att ta nationella rankingpoäng. Samt utveckla våra tävlingsarrangemang.

Kommitté består av följande erfarna radioseglare:

Region Mitt: Ulf Lindberg, Peter Wallin.

Region Väst: Richard Malm.

Region Norr: Mats Hagman.

Region Syd: Rolf Andersson.

Region Syd Ost: Magnus Timerdal.

Har du som medlem idéer och synpunkter på hur Klassförbundet kan utveckla vår Kappsegling, tveka inte att ta kontakt med någon av representanterna. Kontaktuppgifter hittar du under rubrik Förening överst på sidan.

Här länk till vårt kappseglings program 2021: http://media.dragonforce65.se/2020/12/Kappsegling-2021-utkast-20201227-1.pdf

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.