2-dagars träningsläger i Landskrona 2-3 september 2017

Svenska DragonForce65-förbundet kickstartar säsongen 2017-2018 med ett 2 dagars träningsläger i vackra Landskrona, samt För-SM, se nedan. 2018 kommer Lundåkrahamnen vara platsen för vårt första Mästerskap med officiell SM sanktion se mer här om hamnen.

Lördagen den 2 september, arrangemangsstart kl 11.00
Söndagen den 3 september, arrangemansstart kl 10.00 

Vi kommer träna starter, båtfart, rundningar, taktik och strategi, båt mot båt, båt mot fält, kika på olika trim och byta kontroller och båtar med varandra, samt givetvis och kanske viktigast, ha väldigt trevligt och skoj tillsammans under ordnade former.
Huvudspåret är att detta INTE är en kappsegling utan ett träningsläger, vi ska utbyta erfarenheter och trimtips, skotvinklar, mastlut. Diskutera vilken batteriladdare som är bäst, vilken båt som är snyggast och vilket skotsnöre som är bäst mm mm mm…..
Samtliga riggar är tillåtna båda dagarna, de som önskar slipa trim på A+, A, B, C är alla lika välkomna, det finns mycket kunskap om samtliga riggar på plats, passa på att dra nytta av kunskapen.

Lördagen den 2 september är det fokus på träning.

Söndagen 3 september är fokus både på träning och tävling: (deltagande i För-SM kostar 50kr som med fördel kan swishas till förbundets nummer: 123-6034375)

Kl 10.00 träning och trim
Kl 11.00 5 race i snabb takt
ca:12.15 lunch
Kl 13:00 5 race i snabb takt
ca 14:15 träning och trim
Kl 15.00 5 race i snabb takt.
Sammandraget resultat kommer att presenteras som “För-SM-2017”

Vi ser att kommande säsong kommer bli riktigt intressant och trevlig, det är därför vi satsar på detta träningsläger, hoppas det uppskattas.

Kika i kalendern och fråga era bättre hälfter om lov 🙂 sen anmäler ni er i vanlig ordning här.
Välkomna.

Anmälan:

Redan Anmälda:

Antal registreringar: 0

Avanmälan görs via mail till petter_k@hotmail.com för manuell borttagning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.