DF65 Sc.Final. Särö 8/12

Sverigecupfinal 2018 samt öppen ranking Särö. OBS! flyttat till söndag 9/12

På grund av liten kuling och risk för kraftig nederbörd har vi valt att inte genomföra regattan på lördag 8/12. Vi förlägger regattan till söndag i stället, då vädret ser ut att stabilisera sig. Mail till samtliga anmälda deltagare går ut på onsdag. Flytten påannonseras även på FB.

Årets Sverigecupfinal kommer att vara en öppen rankingtävling där alla som vill är välkommna att delta. Tävlingens resultat kommer sedan att redovisas i både en gemensam “vanlig” resultatlista och i en separat lista där endast de 20 som kvalat till finalen gör upp om slutsegern i cupen.

Plats: Särö Båtklubb Säröhusvägen efter Blåmstermåla värdshus.

Adress: Säröhusvägen 5

10.00 Skepparmöte
10.30 Start för första seglingen
45 minuters paus för lunch vid lämplig tidpunkt

Ingen start efter kl. 15.30

Villkor för deltagande
Medlemskap i Svenska DF65-förbundet

Avgifter
Sverigecupen, anmälningsavgift, 100 kr. Swishas till 123 603 43 75, alternativt BG: 769-5869 ange namn och segelnummer.

Regler
Tävlingen genomförs i överensstämmelse med reglerna så som de är definierade i kappseglingsreglerna (KSR) och med appendix S, appendix E samt df65klassregler. Dessa finns på DF65 hemsida.
Två undantag gäller, länsande båt håller undan för kryssande båt, oavsett bog, samt att beröring av alla märken tillåtet. 6 båtlängders zon vid märke. Gruppindelning tillämpas vid större deltagarantal än 15.

 

Priser
Priser delas ut snarast möjligt efter avslutade seglingar till de tre första platserna I regattan samt till förstaplatsen i Grand Masterklassen.

Prisutdelning i Sverigecupen 2018

Välkommna!

Anmälan:

Redan Anmälda:

Antal registreringar: 0

Avanmälan görs via mail till petter_k@hotmail.com för manuell borttagning