DF65 inomhusmästerskap 2019

Christer Sörvik, Stss, Vår mest framgångsrika inomhusmästare!

DF65 inomhusmästerskap 2019

Entrébiljetterna hämtas i informationsdisken mot uppvisande av legitimation. Glöm inte att ta med jackorna in då garderoben stänger innan vi är klara. Vi syns på lördag!

Förbundet har nu nöjet att meddela att vi även i år, 9e Feb 2019, kommer att kunna göra upp i ett stss-logo-50pctinomhusmästerskap på båtmässan i Göteborg, efter gott samarbete med Stenungsunds Segelsällskap. Tävlingen kommer inte vara ansluten till rankingen eller sverigecupen.

Inomhusmästerskapet har tidigare seglats i båtmässans bassäng 2015, 2016, 2017 och 2018 och har kommit att bli en tradition i RC sammanhang. Båtmässan blir en utmärkt plats för oss att visa upp oss och här brukar deltagare bjuda till lite extra för att snygga till sina båtar och glänsa i bassängen. Inför tävlingen 2017 satsade man från båtmässan på ett förbättrat fläktsystem med fläktar även i mitten av bassängen vilket gav mycket goda resultat.

Tävlingen seglas i heat där 5-6 båtar tävlar samtidigt. Det begränsade utrymmet ger tuffa och jämna race med hög intensitet. Regattan blir samtidigt mycket publikvänlig då folk flockas runt poolen. Tävlingsmodellen kommer vara samma som i fjol, modifierad HMS enl. bif. fil nedan:

HMS båtmässan 2018

I år likt förra året kommer tävlingen seglas delvis efter stängningstid av mässan vilket ger oss möjlighet att breda ut oss lite extra. Glöm inte att ta med er jackor in till bassängen då garderoben kommer stänga.

Anmälan
Till detta evenemang blir vi likt tidigare år tyvärr tvungna att begränsa deltagarantalet till 20 båtar pga. utrymmet i poolen och det tidsfönster vi blivit tilldelade. 

För giltig anmälan gäller ifyllnad av formulär som vid anmälningsstart publiceras nedan samt betalning av anmälningsavgift nedan till förbundet.

Regler
Kort köl gäller för alla deltagande. I övrigt följer vi samma grundregler som Sverigecupen. Tävlingen ger inga rankingpoäng.

Tidplan (exakta tider kommer, men tävlingen kommer att pågå lördag em-kväll likt i fjol)
    14:30   Rorsmansmöte
    15:00   Intrimning Heat C & D
    15:05   Intrimning Heat A & B
    ca 15:15   Seedningsomgångar startar (Heat A)
    ca 16:00   HMS tävlingsomgångar startar
    ca 19:10   Senaste tid för ny påbörjad omgång
    ca 19:35   Prisutdelning
    19:45   Lokalutrymning 

Entrébiljetterna hämtas i informationsdisken mot uppvisande av legitimation. Glöm inte att ta med jackorna in då garderoben stänger innan vi är klara. 

Efter avslutad regatta planeras middag på närliggande restaurang.

Plats: Svenska Mässan Göteborg
Tid: Lördagen den 9e Februari em-kväll
Anmälningsavgift: 150 kr – Inträde ingår!
Deltagarantal: 20 platser

Anmälan:

Redan Anmälda:

Antal registreringar: 0

Avanmälan görs via mail till petter_k@hotmail.com för manuell borttagning