Svenska segelnummer

Vill du registrera din DragonForce 65 eller DragonFlite 95 så hittar du länkar till en aktuell nummerlista längre ner  här på sidan.  Vill du registrera ett nr så kolla i listan att det nummer du vill ha är ledigt. Klicka sedan på länk för anmälning och fyll i dina uppgifter. Sedan får du din registrering bekräftad via mail.

Observera att segelnummer serie 0-299 i DF65 klassen är reserverat för aktiva medlemmar. Vilket innebär att man löser medlemskap om 200 kr. Vid utebliven betalning under två år frigörs numret. Nummer över 300 för DF65 klassen kan registreras utan krav på aktivt medlemskap. Åtgärden är ett resultat av att vi snart inte har några 3 siffriga nummer kvar. Fyra siffror i segel fungerar väldigt dåligt, speciellt i dom små riggarna. För nummer från 300 är det fortfarande fritt att registrera utan krav på medlemskap.

För registrering av DF95 krävs även medlemsskap i Förbundet.

buzz-5289

Aktuellt segelnummerregister DF65 här

Aktuellt segelregister DF95 här

Röd markerat segelnummer i lista ovan betyder att vi saknar fungerande kontaktuppgift (e-mail). OBS vi rekommenderar att man väljer ett nummer med max 3 siffror då 4 siffror är svårt att få in enligt klassregeln.

Registreringsformulär DF65 finns här

Registreringsformulär DF95 finns här

Kontakt: df65swe@gmail.com