Svenska segelnummer

Vill du registrera din DragonForce 65 eller DragonFlite 95 så hittar du länkar till en aktuell nummerlista längre ner  här på sidan.  Vill du registrera ett nr så kolla i listan att det nummer du vill ha är ledigt. Klicka sedan på länk för anmälning och fyll i dina uppgifter. Sedan får du din registrering bekräftad via mail.

Registrera dig även på denna hemsidan. Använd då ditt förnamn tillsammans med ditt segelnummer när du registrerar dig på hemsidan. (efter att du fått numret bekräftat) Du behöver vara registrerad på hemsidan för att kunna använda hemsidan fullt ut. Registrering på hemsidan hittar du här. Registrering av segelnummer är avgiftsfritt för DF 65 men för att delta i av förbundet sanktionerade tävlingar krävs  medlemskap . För registrering av DF95 krävs även medlemsskap i Förbundet.

buzz-5289

Aktuellt segel nummer register DF65 här

Aktuellt segelregister DF95 här

Röd markerat segelnummer i lista ovan betyder att vi saknar fungerande kontaktuppgift (e-mail). OBS vi rekommenderar att man väljer ett nummer med max 3 siffror då 4 siffror är svårt att få in enligt klassregeln.

Registreringsformulär DF65 finns här

Registreringsformulär DF95 finns här

Kontakt: df65swe@gmail.com