UK nat 1-2 juni 2019

UK Nationals 2019!

För fjärde året i rad kommer det finnas båtar med SWE i storseglet på UK Nationals. Kommer vi lyckas sno åt oss nån medalj denna gången? – Det är dags nu!

2018 års svenska deltagare i Gosport

 

Febril aktivitet runt dammen.

Redan i slutet september 2018 släppte DF65 UK sina preliminära datum på kappseglingar, dock fanns 1 tävling där man redan spikat hela arrangemanget. UK Nationals 1-2 juni 2019.
Spännande!!!

Vi lägger upp en intresseanmälningssida här på förbundets webbplats och delar runt denna i flera sociala media för att kanske slå deltagarrekord från Sverige! (når vi 10 deltagare med SWE i storseglet 2019?)
Under flera år har vi varit där, spikat nåt race här o där och “stört” den kontroversiella stämningen runt diverse ”PONDS” och rört runt i grytan, alla over there tycker det är väldigt trevligt att Sverige kommer på besök, nu senast i Gosport hördes det ropas: Welcome Swedes!!

Regattamiddagen gav både insikt och många skratt

Blir 2019 första gången vi Svenskar hamnar på pallen under ett UK Nationals i DF65?
Man ska veta att Engelsmännen/kvinnorna är förmodligen de som seglar mest, oftast och bäst i klassen, det är inte bara att åka dit och sjösätta och tro att man ska vinna. De är duktiga och konsekventa, bra på regler och kappseglar både snyggt och väldigt effektivt. För oss svenskar så gäller det att hålla tungan rätt i mun – det funkar dåligt att ropa “plats för märke” – och hålla tummarna på spakarna, generellt med 2 UK Nat i bakfickan kan jag säga att de startar bättre än genomsnittet på våra SC/rankingar, de är fler i toppen – säkert 10-12 som mycket väl kan vinna en regatta, vi får akta oss för märkesberöring, vis av erfarenhet (vilket inte är tillåtet i UK), vi får tänka på SB/BB över hela banan (länsande båtar håller per automatik INTE undan för kryssande båtar) osv osv.
Hur som helst tycker jag att mina 2 tävlingar i UK varit de årens höjdpunkt, det är alltid välorganiserat, många skratt och man delar med sig av allt kunnande.

Vi börjar med en liten enkel lista, vilka är intresserade? Anmäl ditt intresse i sedvanligt formulär nedan. Vi kompletterar med länkar på flyg och boende allt eftersom. Det är skapat en messengergrupp för de som visat intresse, anmäl dig nedan och kom med i gruppen.
(OBS denna intresseanmälan är inte bindande, ej heller en korrekt tävlingsanmälan)

HÄR ÄR ANMÄLNINGSLÄNKEN

Redan anmäldalänk

Vi är några som bokat boende på:
Milton Keynes South West (Furzton Lake)
Shirwell Crescent, Milton Keynes, MK4 1GA 
Följ denna länken

Anmälan:

Intresseanmälda:

Antal registreringar: 0