Inbjudan till Regatta Dragon Force 65, Marstrand 2 Aug

image

 

Härmed  bjuder vi in till en regatta på Marstrand i samband med Express SM. Express seglarna har Radiosegling med Dragon Force 65 på programmet under rubriken “Utmana din skeppare”.
Då aktiviteterna med Express seglarna genomförs sent på  eftermiddag/kväll på lördagen planerar vi en regatta under dagen.

Tävlingen kommer att hållas lördagen den 2/8-2014 med samling senast 10.00 ute på Marstrands-ön. Första start går kl 10.30 och sedan är sista start senast kl 15.00.
Vi tar lunch vid lämpligt tillfälle och passar då på att diskutera framtidsfrågor för klassen.

Ingen startavgift utgår.
Endast en överfarts avgift på 50:- per deltagare om man åker med Calles Ribb. Calle kan köra ut till ön och sedan tillbaka efter seglingen med sin ribbåt. Det är viktigt att ni är i tid för efter ca kl 10.00 så måste båten användas till att lägga ut banan mm.
Plats varifrån han kör ut er är inte bestämt ännu men det läggs upp här längst nere på inbjudan eller på FB sidan DF 65 senast på fredags kväll då vi vet mer om var det är lämpligt.

Anmälan görs via denna Länk och här kan man se de som anmält sig (tyvärr så ser listan med anmälda inte så värst trevlig ut sedan de uppdaterat databasen 🙁 men det är läsbart).

Det här är ett ypperligt tillfälle att visa upp RC segling för besökare och seglare på Express SM. Vi hoppas hitta fler RC seglare genom denna aktivitet.
Vi kommer även att hålla ett möte om hur vi ska administrera klassen i framtiden.
En väldigt viktig fråga är om en eventuell anslutning av klassen till Svenska Seglarförbundet.
Så därför är det viktigt att så många kommer till Marstrand och säger sin åsikt så att det blir så bra det bara kan för klassen i framtiden.

Viktiga kontaktuppgifter:
Magnus:  070 999 89 43,   magnustimerdal@me.com
Calle:       070 899 23 94,   calle.malmberg@hotmail.com
Stefan:    070 964 34 34,   rc@stss.se