Väst Cup Gottskär 20160228

Sol vind och salt vatten.

Gottskär visade sig från sin bästa sida! Täta Race och många skratt på bryggan. Michael Collberg öppnade starkt med två snygga spikar. Christer Sörvik seglade stabilt och plockade flest spikar. Fyra stycken. Petter Kostmann presterade även han goda resultat, men snubblade ner från pallen i sista seglingen. Extremt jämt blev det. Med endast 1 spik för dagen lyckades Magnus Timerdal knipa 1:a platsen på 30 poäng, framför Christer Sörvik på 31. Herr Collberg bet sig fast i pallen på 32 poäng och blev trea. Petter snuvad bara genom Collbergs förstaplaceringar.

För resultat klicka på länken nedan.

Gottskär 20160228 Blad1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.