Kappseglingskalender 2017

Vi har idag nöjet att publicera en rykande färsk kappseglingskalender för 2017. I år har vi valt att inkludera även lokala arrangemang vilket gör den lite mer omfattande. Lokala seglingar i Stockholm kommer att ha anmälan och info via SRSS medan övriga som vanligt administreras här.

Vi tar gärna emot lokala kalendrar från er för att komplettera informationen. På sikt har vi för avsikt att särskilja lokala och nationell kalendrar men erbjuda båda dessa via vår hemsida så långt som möjligt. 

Vid valet av datum har vi försökt att se till övrig segling, säsong, spridning, helgdagar, isläge och skollov. Återkom gärna med synpunkter och förslag. Vi beklagar upplösningen nedan och jobbar på att erbjuda något skarpare framöver.

tavlingskalender-lokal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.