Första DF65 Distriktmästaren i Stockholm

Det kan sägas kort – Tim!

Ja, det var inget snack. Vi var 20 seglare som samlades i Gustavsbergs nya och superfina gästhamn. Vi delades upp i tre grupper. Två grupper seglade samtidigt efter ett rullande schema.  Så totalt genomförde var och en tio seglingar. Två seglingar fick räknas bort. Vad är då den lägsta siffran man som vinnare kan få i protokollet? Ja just det, 8 poäng eftersom två seglingar får räknas bort. Och det måste sägas att det är sällan som det inträffar i seglingar. Men vi har en kille som gör det inte en gång utan flera gånger. Namnet är kort. Tim! En stor-, svårslagen prestation! Ett stort grattis till dig Tim! Inte långt efter var veteranen Magnus Timerdal och trea Olle Krogh. Men eftersom Magnus är utsocknes, om man ser med 08-ögon så snuvades han på prispokalen. Den snodde i stället då av totalfyran, Stefan Lundquist, som därmed också tog hem Grand Masterpriset. Grattis Olle och Stefan!

I morgon är det Sverigecupen i Gustavsberg. se: http://dragonforce65.se/df65-sc-stockholm-16-9/

Får vi se samma pristagare då?

Här resultat i det första DM Stockholm i klassen DF65

 

 

 

 

2 tankar kring ”Första DF65 Distriktmästaren i Stockholm

  1. Mats SWE147

    Grattis Tim!Du är den andra DM Stockholm mästaren i DF65. Första DM var förra året med Uffe Neumann som mästare.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.