Träningshelg 10-11 aug – Halmstad

OHOJ DF65-seglare.

Vi är några som funderar på att dra ihop en seriösare träningshelg inför hösten.
Det finns några riktiga guldkorn i kalendern och många ligger säkert på stranden och solar, dricker pilsner och funderar inte på småbåtsträning, hoppas detta inlägg kan skapa lite intresse!

Vi ses vid klubbhuset runt lunch, se till att ha käkat innan, vi trimmar rigg efter dagens förutsättningar    Vi bjuder på tips och trix, vill man mäta och jämföra så kommer utrustning till detta finnas  

När alla är glada och nöjda så skickar vi båtarna i sjön och gör lite höjd/fart-träning (under tiden så fixar Jonas bojarna i vattnet för en kort kryss-läns med start vid länsbojarna). Så fort man är nöjd med banlängd och riktning så maler vi på med 1 minuts start och 1 varv, inget protokoll vid målgång, detta är ingen tävling utan en möjlighet att skava av nämnd sandstrand från ryggen och fixa tumkänlighet (wow vilket bra uttryck i RC-kretsar) – tanken är att hinna med så många ”race” som möjligt.

Den berömda Halmstad-träningen

Sen kommer det viktigaste, gemensam samling på nån av stans pubar, pilsner, ljug, mat och skratt. Återkommer med var, när nedan anmälan börjar ta sig i antal, självklart hänger alla som är med på dagen även med på kvällen!

Söndagen börjar vi tidigt, runt 9-snåret med att upprepa gårdagen, de som vill att vi går igenom alla riggarna hojtar till! Fråga-fråga-fråga.
Sen är det kortbana som gäller igen och igen och igen.

Det kan mycket väl bli lite filmning både från luften, båten och land, för djupanalyser kring trim och jämförelse mellan båtar.

Enligt Klart.se så ser det ut att bli maskulint, glöm inte småriggar och regnkläder!
Väderlänk här!

Nån som är sugen på upplägget?
Anmäl i formuläret nedan (nix jag har inte kunskapen att stuva om i formuläret, så det får bli SC-standard)

Kostnad: Noll, zero, zipp, nada!
Välkomna!

Slå en pling vid frågor, Jonas Samson SWE60, 0729-630990 eller maila jonasswe@icloud.com

Anmälan:

Redan Anmälda:

Antal registreringar: 0

Avanmälan görs via mail till jonasswe@icloud.com för manuell borttagning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.