SC DF65 22 sept Halmstad

In i dimman!

Jädrar vad tjockan låg tungt över arrangerande platsen denna förmiddag. Beslut om ny info inom 30 min, sen ytterligare 30 min, små små förbättringar noterades, men inte tillräckligt.
Pelle, världens bästaste burgarflippare fick tidigarelägga den kulinariska aktiviteten med 1 timme, mätta goda och glada, så sprack solen igenom. Prognosen tyckte sydost, det började krusa sig i hamnen, yes, det blir kanon det här. Det lilla hoppet mördades genom ett 180 gradigt vindvrid, suck. Även detta dog ut, jaha, ny info kl 13. 

Då hade minsann sydostan ställt sig med 0,5-1,5 m/s J70 sjösattes för att finslipa formen inför kommande mästarnas mästare och radioseglarnas mungipor gick upp. Glajjor, tisha och shorts, som det brukar vara här i Halmstad – vad var det jag sa? 😉

Pelles burgare mumsas det på

Vi marscherade mangrant ut till Lagunen, området i hamnen som kanske bäst lämpar sig för radiosegling, några bryggor där ute så är det en welt classe-arena.

Bojar kom i vattnet genom säker hand och startförfarandet drogs igång, nu hade vi bris och många seglingar i fleet (19 deltagare, så vi slapp gruppmomentet) Totalt 6 race hanns med under eftermiddagen och lagom till sista målgång så dog vinden ut igen, arrangören pustar ut och målet är uppnått.

På väg in från Lagunen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prisutdelare både igår DF95 och idag DF65, Magnus Janeborn, skötte detta med den äran.

Magnus Janeborn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prispallen med de lyckliga vinnarna.

Prispallen.

resultat

Vid tangenterna

SWE60 Jonas Samson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.