DF65 ranking ljungskile 17 nov

40 anmälda 38 seglade.
Vill börja detta inlägg med att tacka Ljungskile och vi är många som verkligen ser fram emot SM i slutet av maj 2020. Det var proffsigt, bra och helt underbart arrangerat, hit kommer vi mer än gärna många många gånger till!

Eftersom vi noterade i stort sett SM-status på startfältet (bara Tim Shuwalow saknades) så var det stenhårt om varje meter – centimeter över hela banan, det blev 4 grupper och ett helt otroligt tempo, vi hann med 7 fulla race på några få timmar innan fläkten valde att stänga av för resten av dagen, det hade varit kanon att få till 1 race till för 2 borträkningar, men ibland vill inte naturen samspela med matematiken.

Värt att notera är att det bubblar i klassen med det största målet någonsin i DF65s historia – Globals nästa år i september. Det tränas och vässas runt omkring hela jorden, jag vet att flera väldigt långväga gäster redan bokat rum, det kommer bli en fantastisk säsong 2020.

Åter till dagens rankingsegling och Sverige Cup-avslutning 2019.

Svenska DF65-förbundet hurrar 4-stämmigt i baktakt för pallen.
1a En helt otrolig serie Sören Andresen DEN93 – 7 ointagliga poäng, 2a Kungen Michael Collberg SWE21 14 poäng, 3a Han är ständigt med och hugger Magnus Timerdal SWE8 – 16 poäng. Överlägsen GM-vinnare Bo Rogalin SWE145 – 20 låga poäng.

Slutställningen i Sverige Cup blev såhär:
1 Michael Collberg
2 Tim Shuwalow 
3 Magnus Timerdal

Ranking och SC uppdateras inom de närmaste dagarna.

Det blev några filmer som jag snabbt släng ihop här

Vid tangenterna
Jonas Samson SWE60

Pallen

Bleket på bild

Bild på resultatet

Bild på resultatet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.