En Cup i Västra delen av landet

Nu börjar vi planera för en DF 65 Cup till hösten i StSS och det skulle vara riktigt roligt om den kunde hållas på olika orter här på Västkusten, så vi här i StSS hoppas att det skall finns andra som är intresserade av att vara med och arrangera någon deltävling i Cupen som skall gå av stapeln till hösten, i så fall kan ni höra av er till mig så snart som möjligt så att vi redan nu kan börja planera den Cupens datum.

Och har ni inte arrangerat någon RC-tävling förut så skall ni inte dra er för att testa på att göra det, det måste vara en första gång för allt , för det hjälper vi andra till med att få till det så att det skall funka, det enda ni behöver ha är en seglingsplats, följebåt och ett glatt humör, sedan kan ni låna startlåda och bojar av StSS eller någon annan. 

Vänligen-
Stefan SWE 1
rc@stss.se