Sverigecupen

Under säsongen 2018 introducerar förbundet ”Sverigecupen”, en ny tävlingsmodell som ska komplettera vår rankingsegling. Sverigecupen är tänkt att löpa årsvis där varje tävling räknas som en delsegling i en samlad resultatlista. För säsongen 2018 planeras 8 delseglingar i cupen och varje deltagande får då 4 borträkningar. Tävlingarna, som också likt tidigare också kommer att ge ranking, blir utspridda över året och även geografiskt. Utifrån det samlade resultatet från deltävlingarna kvalificerar sig slutligen de 20 bästa seglarna till en prestigefylld final i slutet av året. Vinnaren i finalen blir segraren av Sverigecupen 2018. Mer information om Sverigecupen återfinns under ”kappsegling->Sverigecupen” ovan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.