SC Ulricehamn 6 maj -18

Sverige Cup i vackra underbara Ulricehamn, premiär för svenska DF65 förbundet på platsen som mycket väl kan komma att arrangera många tävlingar framöver 🙂 Snyggt Rolf Danehammar, hälsa ”staben” för ett ypperligt arrangemang, t o m vädret fixade ni, sol och 20 grader.

Det blåste en svag sydvästlig bris vid banläggningen och rorsmansmöte, banan behövde en liten justering, som justerades igen och igen och igen, det kom puffar och vrid lite fram o tillbaka, så banbåten fick gå frekvent.

Rolf, Petter och Magnus höll i skepparmötet.

Vi tycker det var extra roligt med båtar både från Stockholm, Mariestad, Göteborg, Växjö, Ronneby, Danmark och Halmstad. Klassen mår bra och vi med den. 27 kom till start i en sedvanlig tysk gruppindelning, märkligt att de flesta verkar hamna i dödens grupp gång efter annan 😉 Rolf Danehammar, SWE46 spikade igen GM-klassen även denna gång, dock hårt jagad av flera Mariestadare. Trea hamnade ingen mindre än Magnus TImerdal SWE8 på 28 poäng, tvåa och en återvändare efter lång frånvaro (nationellt i alla fall, tror det tränas flitigt på hemmaplan) Michael Collberg SWE21på 23 poäng och på en hedrande förstaplats, Petter Kostmann SWE3 på 21 poäng. Svenska DF65-förbundet hyllar pallen med tutor och trumpeter!!

Från vänster, Michael, Petter, Magnus och Rolf.

Kompletta resultat här nedan (det kommer en PDF-variant i vanlig ordning, så fort Petter druckit färdigt skumpan)

Resultat SC Ulricehamn 6 maj 2018

Vid tangenterna
Jonas Samson
SWE60

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.