DF95 ranking Nynäshamn

Vilket septemberväder, tror minsann Mats Hagman med stab swishat SMHI – sol, värme, glatt humör och vind, nåja, stundtals vind och ibland från samma håll. Just detta med vinden kom att prägla denna DF95-ranking. Jag vill redan nu tacka Magnus Timerdal med båtförare för ett exemplariskt jobb, även om förutsättningarna grinade bojbåten i vitögat gång efter gång. Något att ta med sig är att se till så vi har 4 kryssbojar så vi kan lägga dessa på en rad och välja mellan race vilken som blir kryssboj i nästkommande.

Härliga Nynäshamn

Vi tycker det var extra roligt med nytillkomna i klassen och på bryggan, Hans Funke, Claes Lindström, Goodie Rosén, Rickard och Buster Göransson. Varmt välkomna! – något som kännetecknar den goda stämningen på bryggorna runt omkring i landet på rankingar är att vi kallar inte medtävlare för annat än deras respektive namn.

Kort om Globals venue (vi skulle ju seglat Globals DF65 just denna veckan men pga Covid så är detta uppskjutet till 2021) En av Europas längsta och kanske bästa bryggsektion ligger i Nynäshamn. Vi håller tummar och tår för att slippa maneter och sjögräs när Globals kommer att seglas.

Det blev en film i vanlig ordning: klicka här vänligen prenumerera på Youtube-kanalen för att möjliggöra livesändning när kanalen når 1000 prenumeranter.

Svenska Dragon sailing-förbundet spelar triangel fyrstämmigt för pallen!
Föga förvånande så var det Michael Collberg SWE21 som hade mest tur denna fantastiska lördag Michael vann på låga 10 poäng, tvåa blev undertecknad SWE60 på 18 poäng. Hans Funke SWE110 stoltserar med snygg tredje plats och vinst i GM!

Vid tangenterna
Jonas Samson
SWE60

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.