Uppdaterat resultat i Västcupen

Ett cup-resultat efter de två deltävlingarna Öckerö och Gottskär finns nu tillgängligt under Tävlingar och Västcupen. Michael Collberg (4) har kopplat greppet i serien tätt följd av Magnus Timerdal (5) och Petter Kostmann (7). Notera också att en delsegling kommer att räknas bort efter den avslutande tävlingen i Stenungsund. Nu blickar vi framåt mot helgens drabbning i Mariestad, 31 anmälda i skrivande stund!

3 tankar kring ”Uppdaterat resultat i Västcupen

  1. Mats Hansson SWE 222

    Vet vi om det blir något ännu? Läste något om att dom fortsatt hade is på sjön.

    Svara
  2. PetterKostmann Inläggsförfattare

    Jag tror personligen absolut att det blir tävling någonstans, men officiellt och definitivt besked kommer från västgruppen som ansvarar för cupen senast torsdag. Skulle den lokala arrangören tvingas ställa in kan vi komma att titta på alternativa seglingsplatser.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.