Inbjudan Årsmöte 16 April

Inbjudan till medlemsskap och årsmöte 2016

OBS flyttat från Särö till Gottskär

Vårt första riktiga verksamhetsår 2015 blev en stor succé. Hela 90 seglare löste medlemsskap 2015 och vi har i dag 66 seglare på vår nationella ranking lista. Vi är tveklöst den största Radioseglar klassen i Sverige! I segelregistret finns över 470 registreringar.

Vi har stora förväntningar på att 2016 ska bli ett nytt succé år. Årets höjdpunkt blir vårt tredje inofficiella Mästerskap som kommer att seglas i Mariestad 8-9 oktober. Arrangerar gör Mariestads Segelklubb och Svenska Dragon Force 65 Förbundet.

Den 16 april arrangeras förbundets årsmöte i samband med avslutning av Väst Cup i Gottskär. Årsmötet hålls efter avslutad kappsegling. Anmälan görs genom e-mail till df65swe@gmail.com. Sedvanliga årsmötes handlingar hittar du HÄR. Sammankallande i valberedning är Mats Bengtsson, 070-812 93 96, mats@bengtsson.com

För mer info ang medlemsskap se rubrik FÖRENINGSINFORMATION ovan.
Med vänliga hälsningar

Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.