Rankingtävling i Linköping

Slutet av oktober visade sig från sin allra bästa sida med klarblå himmel och lätt nordvästlig vind, +6-7 grader. Arenan vid Bergs slussar passar ypperligt för RC-segling, vi är många som gärna kommer tillbaka i framtiden.

Efter sedvanligt skepparmöte om regler och hur vi ska bete oss så började seglingarna enligt schemat 10:30, vi var tillräckligt många så det blev 3 startgrupper, planen var att hinna med 4 hela omgångar vilket fungerade fint. En notering som skribenten noterade var att det var lugn och ro på bryggan, inga svordomar, knappt några höjda röster – trevlig stämning med andra ord, misstänker att alla var fullt koncentrerade på att slå på rätt vrid.

Det var spännande vrid och puffar över hela banområdet, de som behärskade detta bäst syns i resultattabellen, de 3 pallplatserna var lite i en klass för sig och Västkusten hämtade alla 3 pokalerna, det skiljde till slut endast 1 poäng mellan ettan och trean, snacka om små marginaler!!

Vi tackar Petter Kostmans sambo Stina för ypperlig protokollföring, samt riggverkstan för allt material. Resultat återfinns på resultatsidan.

Mvh, Jonas Samson HaSS

rankingtopp161030

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.