Segling i Stockholm nov-dec

Mats Hagman mfl. planerar informella seglingar öppna för alla som vill. Här Mats mail som gått ut till registrerade stockholms seglare. Kontakta Mats om Du är intresserad av att vara med.
Ja – då kör vi!
I dagsläget ser det ut att bli 13 – 14 seglare nu på söndag 6 november i Saltis. Riktigt kul! Här nedan ser du vilka som anmält sig so far.  (Det finns fortfarande möjlighet att anmälas sig (isf. enklast till mig). Vi kör som sagt i Saltsjöbaden. Thomas Sandberg är som vanligt bussig och håller med båt, märken och startapparat. De tider som gäller framöver är:
  • Söndagen den 6 november i Saltsjöbaden
  • Söndagen den 20 november i Saltsjöbaden
  • Söndagen den 4 december i Ekuddden i Djursholm
Deltagare Segel nr. 6 nov. 20 nov. 4 dec. Mailadress
Thomas Wrande SWE 337 OK OK nej
Olle Lundbäck SWE 180 OK OK OK
Thomas Sandberg SWE 296 OK OK nej
Olle Krogh SWE378 OK OK OK
Mats Claesson SWE 147 OK ? ?
Ulf Neumann SWE 328 OK OK OK
Per Lundberg SWE 61 OK OK OK
Mats Hagman SWE 208 OK ? OK mats.hagman@createpr.se
Petter Forsén SWE 99 nej nej OK
Roland Gustavsson SWE 207 OK OK ?
Lennart Gustavsson SWE 183 OK OK ?
Lars Eriksson SWE 49 OK nej nej
Guy Andersson SWE ?? OK OK OK
Göran Uggla SWE 473/474? OK ? ?
Första start kl 10.30, fika i halvtid och inga starter efter 14.00. Och seglingen är naturligtvis öppen för alla som har en DF 65:a. Vi siktar på en lunchpaus på ca 30 minuter, så tag med snabbtuggat och varmdrucket. Vi har inga priser att dela ut i dagsläget, men det är fritt till var och en att föreslå om det, eller om man har något själv man kan lägga upp på prisbordet. Under lunchen kan vi kanske också prata om de här tre (eller fler) seglingarna kan utgöra en Stockholm DF höstcup framöver, samt hur vi vill lägga upp Stockholmsseglingarna under våren, vilka helgdagar, vardagar? Kanske kan vi köra en start på vårcupen på Stockholmsmässan under Allt för sjön, om det blir seglingar i bassäng där!?
PS1. Vore bra om vi kunde dryfta lite om hur vi kan organisera seglingarna i Stockholm framöver. Vilka är villiga att delta i att rodda seglingarna? På vilka platser i runt Stockholm ska/kan vi segla? Kanske i Södertälje, Ålsten? Djursholm? Fler plaster?
PS2. Maila mig också gärna era telefonnummer så kan jag lägga in de i listan, och om ni är anmälda till en segling som ni är tvungna att hoppa av – maila mig då också.
Sea ya,
Mats
070-6281210

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.