Ljusare tider, spännande tider!

Tjillevippen ,

Inte nog med att vi går mot ljusare dagar, det är också ett spännande DF65-år som väntar. Vi ska segla om det första SM-tecknet, det blir en Super Weekend den 20-22 april, då John Tushingham kommer till Sverige och håller en Sail Clinic, det blir repris på succéseglingen Gryt Varv Cup, m.m. Och det ser ut som vi här på ostkusten kan inleda seglingarna redan i början av mars med ett inomhusmästerskap på Allt för sjön. Mer info om allt det här inpå nyåret.

Men nu vill vi gratta de tre som tog hand om bucklorna i ostkustens HöstCup 2017.

Stort Grattis Olle, Tim och Göran!

God Jul och Happy New Yachting önskar

Mats H, Mats C, Thompa, Olle och Lasse

 

1 tanke kring ”Ljusare tider, spännande tider!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.