Resultat Inomhusmästerskap 2016

Så var årets inomhusmästerskap på Båtmässan i Göteborg avslutade. Vi blev 19 startande båtar då Curt Gustavsson (MSK) fick lämna återbud i sista stund.

Grundserien bestod av heat om 5 (4 deltagare ibland eftersom Kurt inte kom till start) totalt 8 seglingar per individ. Samtliga seglingsresultat per heat räknades och efter 8 omgångar stod det klart att dom 5 finalisterna blev SWE 500 Petter Kostmann GRSS (14p), Magnus Timerdal SRSS (15p), Christer Sörvik STSS (16p), Benny johnsson LSSG (16p) samt Olle Lundbäck SRSS (18p).

Finalen seglades i 3 heat där segraren blev Christer Sörvik STSS (7p), tvåa blev Olle Lundbäck SRSS (8p), trean Magnus Timerdal SRSS på samma (8p) men inbördes så slog Olle Magnus i sista segling, fyra Petter Kostmann GRSS (9p) samt femma Benny johnsson LSSG (13p)

Hela resultatlistan hittar du nedan.
Resultat

Finalister inomhusmästerskap 2016

Finalisterna fr vänster: Benny Johnsson, Magnus Timerdal, Christer Sörvik, Olle Lundbäck och Petter Kostmann

Stort tack för en rolig dag önskar tävlingsledning och arrangörer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.