Premiär regatta DF95

I byig och skiftande nordvästvind utspelades Sveriges första DF95 regatta med 17 deltagare i Växjö på sjön Trummen. Det var många som inte hunnit med att skaffa mindre segel inför premiären. Något som skulle visa sig vara direkt utslagsgivande. Med A riggen levde man farligt. Dykningar och piruetter. Carl-Johan Malmberg blev bäst på att bemästra A rigg hela regattan igenom med en 6:e plats. Benny lyckades låna en B-rigg från allltid välutrustade Fredrik. Bytet gav resultat då Benny var med i leken och lyckades med hjälp av rigg bytet knipa en tredjeplats straxt före Leif som efter en briljant öppning ledde i halvtid.  Mellan Fredrik på andra plats och dagens vinnare Magnus var kampen hård in i det sista. Magnus lyckades vinna med minsta möjliga marginal på 1 poäng. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.