DF65 ranking Sjötorp 20 okt

Vilket väder!

Sol och lunch utomhus, i slutet av oktober – världsklass!
Jag skulle vilja börja att lyfta Jan-Olof för ett ypperligt arrangemang, och personerna runt honom, ni fixade precis allt, exemplariskt käk, fina banor, många starter och glatt humör!

Det har tagits bilder, mobilfilmats och drönarfilmats – mycket av materialet kommer säkert publiceras inom några dagar, håll utkik.

37 anmälda och 36 som startade, 4 grupper och hyggligt tempo.

Gårdagens löv såg vi knappt röken av under söndagen, skönt när vi slipper grejer i vattnet som ofta kramar köl och roder och sätter kappseglandet i annat sken.

Det var lätt och vridigt, puffigt, vridigt och lätt – repetera, så får man en bild av förhållandena denna underbara dag.

Det skulle visa sig att högoddsaren i nämnda förhållande drog lottovinst efter lottovinst efter lottovinst, eller är det all träning som givit utfall äntligen? Framtiden får utvisa 🙂
Under de 3,5 h bilfärd hemåt så har en trött hjärna analyserat och det enda jag kom fram till är att jag hade tur – en ingrediens som hittills varit som bortblåst i lättvind (roliga ord att ha i samma mening)

Det blev en liten film som ligger här.

Några bilder kommer nedan.

Det är med stolthet som jag presenterar vinnaren av rankingen, Jonas Samson SWE60 – 15 poäng, 2a Michael Collberg SWE21 – 18 poäng, 3a Christer Sörvik SWE5 – 20 poäng. GM vinnaren Bo Rogalin SWE145 – 43 poäng. Noterbart är hur otroligt jämt det är mellan de flesta placeringar och här och var skulle man kunnat få en “8a istället för 10an”, skillnaden kan mycket väl vara 1-2 placeringar bättre totalt.

Resultatet

Skepparmöte

Trångt

Avslappnat 🙂

Pallen

Vid tangenterna

SWE 60 Jonas Samson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.