Nationell tävlan återupptas

Hej alla DF seglare.

Det är verkligen en annorlunda år vi ser och vi är ännu inte igenom fullt ut.

Glädjande är att reserestriktionerna nu tas bort och att seglingsverksamhet får starta igen. Vi behöver fortsatt vara noggranna med social distansering och att ta ett stort eget ansvar vid våra seglingar.

· Är du sjuk så är du självklart hemma och äventyrar inte att smitta någon annan seglare.

· Du håller avstånd till andra seglare och rättar dig efter arrangörens instruktioner.

· Den fortsatta Covid-19 situationen gör att antalet deltagande seglare dessvärre måste begränsas för att säkerställa att vi och arrangörerna kan ta sitt ansvar.

Men nu går vi igång J och efter midsommar kommer kappseglingsprogrammet presenteras på vår websida.

Sverigecupen utgår i år och de kappseglingar som förbundet kommer att hantera under resterande del av året kommer vara, Rankingseglingar, SM i DF-65 samt KLM i DF 95. Var dessa kommer hållas ser ni när programmet publiceras. Begränsningen av antalet deltagare är tyvärr nödvändig för att vi skall kunna klara de fortsatta restriktioner som finns samt klara av att arrangera med social distansering. Vi hoppas och tror ändå att det skall finnas seglingar för alla att deltaga på och ser fram emot att få igång våra seglingar igen med många roliga möten på vattnet och på land.

Pass på, snart kommer seglingsprogrammet ut och möjligheterna att anmäla sig startar. Hur varje segling kommer genomföras kommer stå på varje enskild seglings anmälningssida.

Välkomna tillbaka alla DF-Sailors

Ordförande DF-Sailing Sweden, Mats Hansson SWE 222

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.