DF65 Ranking Gryt 26/7

ÄNTLIGEN är säsongen 2020 igång och vi blev 36 sugna seglare som åkte lite olika långt, Landskrona-Karlstad-Göteborg-Stockholm och allt där mellan. Skoj med stort intresse.
Gryt bjöd upp till aktiviteter fredag eftermiddag och hela lördagen (som Mats Hagman strax skriver en helt perfekt text till 😉 )

Jag tänkte försöka beskriva känslan och ge ord åt suckarna under förmiddagens race, det var ”lite” buskigt med allt från dyk med B rigg till totalt vakuum med A+, några ”orkade” inte rigga om, några orkade men valde fel minuten innan start, det blev dyrt och surt. Några race genomfördes innan den väldigt goda och trevliga lunchen, det vred till en mer positiv riktning – längs med den långa fina bryggan, dojjade lite och brisen låg fint mellan 2-kanske 4 m/s och vi hann med hela 9 race per person i ett 4-gruppsystem som mästare Petter Kostmann knåpat ihop, tillika dagens über-race-officer – vilket sköttes med bravur, bra där Petter (med stor hjälp från bror Jonas i bojbåten) snabba korrekta beslut och tempot hölls uppe. Undertecknad hoppade i bojbåten vid tillfälle och hjälpte till med några justeringar.

Eftermiddagen löpte på i samma tempo och det kom några tunga regndroppar och lufttemperaturen sjönk några grader, är hösten redan här? Några deltagare hade inte med någon radiomuff, glöm inte torka ur radion.

För egen del så ramade den ”milslånga” bilkön genom Söderköping och störtregnet i höjd med Mjölby in denna söndag, Genvägen heter träning #stenmark 🙂

(Jag såg någon på bryggan med systemkamera och teleskopobjektiv, ska bli skoj när dessa alster kommer upp i någon lämplig tråd)

Jag klippte ihop de filmer jag tog till en sammanhängande film med resultat och pallen på bild. Prenumerera gärna på kanalen och ange högsta upplösning i Youtube-appen för bästa upplevelse. https://youtu.be/Kz-CUCNWLJw

Svenska DF Sweden-förbundet drar några melodiösa elgitarr-riff till topp 3.

1a den ”omöjlige” Tim Shuwalow SWE17 på hysteriskt låga 8 poäng, 2a Kungen Michael Collberg SWE21 på 11 poäng (vilken uppgörelse om styva månaden i vackra Ljungskile det blir) Snygg 3a Christer Sörvik SWE5, 18 poäng.

Nästan Coronaavstånd!
Resultatet-PDF-varianten kommer inom kort

Vid tangenterna
Swe60
Jonas Samson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.