Vallda Sandö, 24 mars 2018

Regatta i fina bra Vallda.

Vi blev hela 18 båtar, varav 2 från Danmark, Den11 och Den99, det är riktigt trevligt att se att man åker längst gång på gång och glädjen är stor hos våra västliga grannar.

Morgonen började med en riktigt bra genomgång av tävlingens hövding, Mats Hansson SWE222 inne i den fina klubbstugan, 3 banområde var rekade och 2 av dessa användes under regattan, det blåste mellan 1-7 m/s från en sydlig riktning, rakt över berget. Vi siktade på att segla lika många seglingar som vi var deltagare för att alla skulle vara funktionärer och det blir dött lopp i resultat-excelen. Vi nådde detta mål genom bra tempo och noll allmänna återkallelser, bra startat hela gruppen! Lite sämre ställt var det med regelefterlevnad vid BB-SB på kryssarna, skärpning fältet, undertecknad tar på sig en av dessa, jag är inne på att vi kanske ska införa 720 istället för 360, då det är ofta att den felande båten kommer på bog innan den båten med rätten på sin sida, detta är inget annat än trist – BÄTTRING HELA FÄLTET.

Så nu har jag skällt av mig 🙂

Bäst denna gråa lördag blev Magnus Timerdal SWE8, tvåa kom Petter Kostmann SWE3 och trea Christer Sörvik SWE5 – det verkar vara singelsiffrigt som gäller för pallen 🙂 Svenska Dragonforceförbundet tutar i trumpeter och slänger konfetti över prispallen!

Det blev en liten film med ”stör-intervju” som fungerade över förväntan 🙂 Se den här

Fullständigt resultat nedan.

Resultat Vallda

Magnus Timerdal, Vinnare Vallda 24 mars 2018

Förbundet tackar Mats Hansson SWE222 för ett utomordentligt arrangemang.

Vid tangenterna 
SWE60 Jonas Samson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.