På Bryggan – info och tankar från Ordföranden

Så har vi kommit in en bit i februari och snart börjar kappseglingssäsongen. Det ligger nu en del inbjudningar upplagda, både till nationella och regionala seglingar. Och intresset verkar stort. Den första nationella rankingen för DF65 i Kalmar har i skrivande stund 38 anmälda. Och glädjande är att det är en hel del “lokala” seglare som inte varit med på nationella tävlingar tidigare. Ett önskemål när jag skriver om tävlingar är att ni betalar startavgiften samtidigt som ni anmäler er. Var dock uppmärksamma på om det är till Förbundet eller till en lokal klubb. Fyll i dina uppgifter som behövs. Tävling, Namn, Båttyp, Segelnummer och ev. Grand Master. Detta underlättar väldigt för kassörer som på en full säsong får in ca 500 inbetalningar av startavgifter. När jag ändå påminner så glöm inte att betala medlemsavgiften till förbundet (och eran lokala klubb).

När jag ändå skriver om förbundet, så kan jag meddela att vi planerar årsmötet i samband med seglingen i Kalmar. Vi skall bara säkerställa lokal, så kommer den officiella kallelsen på hemsidan. Där kommer det även att läggas upp dokumenten inför årsmötet som Verksamhetsberättelse, Bokslut etc.

Förra månaden berörde jag resultatet av enkäten en del. Där vi redan tog en del actions gällande tävlingarna. Det kommer en del till på den delen, men vi har också tittat på andra kommentarer. Och det är väl framför allt två områden vi ser vad vi kan förbättra. Dels är det hemsidan och dess innehåll rörande info och annat. Sedan är det också vad vi vill långsiktigt och inte bara fokusera på kappsegling. Mer info om detta arbete kommer. Och har ni åsikter, funderingar eller kommentarer så hörs er.

Detta var allt för nu och snart syns i på bryggan

Bosse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.