KLM i Mariestad

Då var ännu ett Mästerskap avklarat, denna gång i Mariestad. 32 Seglare stod klara på bryggan i lördags i blåsiga höstförhållanden. Tävlingarna blev jämna men rättvisa på en relativt lång bana. Vinden låg ganska stadigt på B-rigg förhållanden under lördagen för att tillta upp mot C-rigg på söndagen. Vriden var jämna och det blev mycket segling med 24 genomförda race. Bäst lyckades Jari Heiskanen som verkligen prickat formtoppen till vårt mästerskap. Med hela 7 spikar blev herrn ganska ohotad framför Michael Collberg som höll väldigt jämna höga placeringar. 3a blev undertecknad. Organisationsmässigt bjöd MSK, med Jan-Olof Carlsson i spetsen, på ett förstaklassigt regattaevenemang med mat och lokaler. Ett stort tack från seglarna!  Resultat finner ni i länk nedan eller på resultatsidan, bilder hittar ni på facebook.

df_resultat_sm2016

Rankingen har kastats om en hel del då fjolårets SM ersattes med detta. Notera att ett SM ger 50% fler poäng. Magnus är fortsatt i topp men nu bara 1 poäng från Collberg som flåsar i nacken. Petter uppe på 3e plats och Jari på god väg tillbaka uppåt efter en tuffare vår. Vidare kan vi välkommna Lars smit in på topp-10 listan. Komplett rankingtabell som vanligt på rankingsidan, eller i lank nedan.

topp

df65-ranking_161009

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.